Termeni și condiții

Platforma sponsorizări online – magazin caritabil

Regulament:

1. Termeni și condiții pentru accesarea și utilizarea site-ului

Site-ul www.beabutterfly.ro este proprietatea Asociației Be a Butterfly, CIF 32681520 și este apărat de Legea Drepturilor de Autor – Legea 8/1996 – și de legile privind proprietatea intelectuală.

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor detaliate mai jos.

Asociația Be a Butterfly își rezervă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului fără a fi necesară o notificare către utilizatorii săi.

2. Definirea termenilor

Prin termenii “site-ul” și “acest site” folosiți în Regulament se ințelege www.beabutterfly.ro.

Prin termenii “utilizator”, “dvs.”, “vizitator”, “donator” se înțelege fiecare persoană fizică și/sau juridică ce accesează site-ul indiferent de motiv.

Prin termenii “Regulament”, “contract” și “contract la distanță” se înțelege tot ce conține prezentul Regulament de utilizare.

Prin termenii “date personale”, “datele firmei” și “date de facturare” se înțelege toate informațiile colectate de la dvs. în vederea finalizării contractului de donație încheiat între Asociația Be a Butterfly și donator.

3. Condiții de utilizare a site-ului

Declar că sunt major și că am împlinit 18 ani înaintea accesării acestui site.

Declar că societatea pe care o reprezint și în numele căreia fac donația este activă din punct de vedere fiscal.

Înțeleg și sunt de acord că oferind sponsorizarea afișată în dreptul fiecărui produs primesc în schimbul acesteia respectivul produs.

Sponsorizarea pe care o fac este de bună voie și nu am fost constrâns în nici un fel în acest sens.

Obiectele prezente pe site sunt oferite  “în semn de mulțumire” pentru sponsorizare, nu sunt produse scoase la vânzare; cei care doresc să comercializeze aceste produse sunt rugați să ia legătura cu managementul Asociației Be a Butterfly la datele de contact afișate pe site.

Produsele alese de utilizator “în semn de mulțumire” vor fi expediate prin Poșta Româna, sau curier; pot fi deasemenea înmânate personal, dar numai pentru București la oricare dintre stațiile de metrou Tineretului, Timpuri noi, Unirii  1 și 2, Romană, Nicolae Grigorescu, Brâncoveanu; pentru produsele expediate cu Poșta Română sau curier, costurile de transport sunt suportate de utilizator.

Înțeleg că activitatea acestui site nu are un caracter comercial și prin urmare nu se supune legilor comerciale în vigoare.

Datele de acces ale contului meu nume și parola nu trebuie să le divulg; dacă o fac, este pe propria mea răspundere.

Dacă suspectez că datele mele de acces au intrat în posesia altcuiva, sunt obligat să anunț imediat Asociația Be a Butterfly la datele de contact afișate pe site pentru a se putea bloca contul de utilizator.

Sunt de acord cu rezolvarea pe cale amiabilă a oricăror neînțelegeri ivite între proprietarul site-ului și mine.

Am citit cu atenție Termenii și Condițiile site-ului și sunt de acord cu ele.